Idén is részt vettünk a JUDO MEFOB-on!

3. helyezett Benedek Péterfy -81 kg
3. helyezett Stumpf Csaba – 90 kg
5. helyezett Juhász Erika -70 kg
7. helyezett Szabados Ivett -57 kg

Gratulálunk minden helyezettnek és indulónak, nagyon jól küzdött mindenki!
Már az odafelé út jó hangulatban telt és ez elmondható a verseny egészére is és a vissza útra is, szuper nap volt!
Azt is elmondhatjuk, hogy igazán neves versenyzők melegíthettek be velünk egy szőnyegen, például olimpikonok, EB és VB érmesek. Szívesen máskor is!
A bemelegítés jól sikerült, többször is, hiszen rekord létszámú induló volt a versenyen így volt kivel küzdeni.
Erika már rutinosan vette az akadályokat, nem kímélt senkit sem. Így 3 győzelmet be is zsebelt, majd egy kis fáradtságnak köszönhetően a kiélezett küzdelmekben az ellenfelek bizonyultak aznap jobbnak, ez az 5. helyre volt elég. Szép teljesítmény, Gratulálunk!
Ivett most indult először judo versenyen és ő is harcias amazonként küzdött, aminek köszönhetően 3 nyertes meccs a nevéhez írható. A kis tapasztalat a következő ellenfelek oldalára írható, de legalább nagyon megnehezítette a továbbjutásukat. Ez a teljesítmény a 7. helyhez volt elegendő, szép teljesítmény, Gratulálunk!
Attila is nagyon harciasan küzdött és sajnos egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően az ellenfél vette át a vezetést és ezzel a győzelmet is. Sajnos az ellenfél szerencséje ezzel el is fogyott, így Attila nem tudott tovább bizonyítani. Mi pedig sok hasznos tapasztalatot gyűjtöttünk. Jó küzdelem volt, Gratulálunk!
Benő rutinos múlttal érkezett így kezdetét vette az ellenfelek legyűrése, lemosása a tatamiról. A egyik legnépesebb súlycsoportban sok meccset kell nyerni hogy oda tudjon érni az ember az érmekhez így Benőnek 6 meccsre is oda kellett tennie magát, amit meg is tett. Ebből 5 meccs győzelem is a nevéhez köthető, és csak egy volt ami csak egy hajszál híján is, de az ellenfél nevéhez köthető. Minden meccsen irányított, dobott és éreztette rutinosságát. Szép teljesítmény, Gratulálunk!
Csabi is szép létszámú mezőnyben verekedett óriásiakat. Szépen menetelt előre sorban hajoltak meg előtte ellenfelei, és sajnos a döntőbejutásnál egy téves bírói ítéletnek köszönhetően az ellenfél felé emelkedett a bíró győzelmet jelentő karjelzése. Ezt a harmadik helyért be is pótolta, hogy övé legyen az utolsó győzelmet ítélő karjelzés. Állásban és földön is remekül használta a tanult technikákat. Összesen 4 győztes meccs írható a neve mellé, és egy fél fejhajtás. Szép teljesítmény, Gratulálunk!
A szurkolást és buzdítást is köszönjük!
Csak így tovább hajrás srácok!  

Hajrá Szegedi Judo SE! Hajrá Szegedi Judo SE Felnőtt csoport!

 

A versenyhez kapcsolódó cikk: mozdulj.hu